torstai 28. marraskuuta 2013

Kuntoa Elämään joululahjavinkit

Muiden innoittamana päätin kerätä muutaman joululahjavinkin teille arvon blogin lukijat. Tarjoukset ovat voimassa välittömästi ja jatkuvat jouluaattoon asti koodisanalla: Katjan joululahja. Nyt siis kannattaa kirjautua blogini lukijaksi ja vinkata tästä kaverillesikin... jos et itse käytä, voit aina hankkia joululahjan läheisellesi.

Kuntoa Elämään eli minun Personal Training paketeista -10%. Käy tutustumassa verkkosivuihini www.kuntoaelamaan.fi ja ota rohkeasti yhteyttä. Paketteja voi hankkia rajoittamattoman määrän ja niitä voi ostaa myös lahjaksi. Huomaathan, että myös ryhmäohjauksista on mahdollista saada alennus. Kuntoa Elämään toimii Pirkanmaan alueella.
Kuntoa Elämään ja treeni reippaassa pakkaskelissä.

Studio Kristinan palveluista (poislukien ripsien pidennykset ja huollot) -10%. Studio Kristina toimii Pirkkalan ja Lempäälän rajamailla, tunnelmallisessa pienessä hirsimökissä. Elämän muutoksen yhteydessä on oiva mahdollisuus testata myös kavitaatiohoitoa tai ainakin palkita itsensä hyvin tehdystä työstä ihanalla timanttikasvohoidolla. Kristina on hoitanut minun ripsiä pidemmän aikaa, maaseudun rauhaan tullessa mieli rauhoittuu automaattisesti. Voin lämpimästi suositella Kristinan hoitoja.

Urheiluhieroja Kristiina Keulan palveluista -10%. Olen käyttänyt Kristiinan palveluita lähes 10 vuotta, nykyään niitä on mahdollista saada myös Valkeakoskella. Kristiina on laillistettu urheiluhieroja, mutta tekee myös perinteistä hierontaa. Treenien välissä on hyvä myös huoltaa omaa kroppaa ja mikä sen ihanampaa kuin ammattitaitoinen hieronta.
Hierontaa, kuva lainassa täältä.

X-method valmennuksesta -10%. Tästä juuri bloggasin kokemuksia, lue lisää täältä. Ota yhteyttä suoraan Tuomas Virtaseen.

Fitra julkaisee joulukuun alussa upean Treenaa terve ja trimmi vatsa-kirjan. Kirjassa tutustutaan vatsan alueen anatomiaan ja lihasten toimintaan unohtamatta ruokavaliota sekä kattavaa liikepankkia. Minun kauttani tilatessa, tarjoan kirjan teille hintaan 20 €/kpl. Kirja on loistava lahjaidea niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekkin treenaajalle, miksei myös ammattilaisille. Tästä kirjasta saat uusia ideoita vatsalihasten treenaamiseen!


Vielä on mahdollista shoppailla PartyLiten verkkokaupassani. Lahjakoodi ei ole voimassa täällä, mutta loistavia lahjaideoita löytyy myös täältä.

joululahjaterveisin,
Katja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti