keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Hei me poljetaan!

Kesä tuli! Ja kilometrikisa.

Tänä vuonna lähdin kilometrikisaan mukaan kapteenina Kuntoa Elämään-joukkueelle. Kilometrikisan idea on siis kannustaa ja haastaa kavereita pyöräilemään arjessa enemmän. Leikkimielistä kisaa käydään tietysti muita joukkueita vastaan, mutta oman kunnon kohottaminen ja ulkoileminen on ehdottomasti pääasia.

Mun pyörä <3 Pyhä-reitillä viime syyskuun alussa.
Joten, tervetuloa lämpimästi polkemaan Kuntoa Elämään-joukkueeseen (KE2014). Ainoa vaatimus on, että 1.5.2014-22.9.2014 välisellä ajalla polkee vähintään 1 km. Joukkueen sivulla on mahdollista kannustaa toisia ja antaa surkeita tekosyitä jos pyöräily ei oo kulkenut.

Pyynikinharjulta maisemia Pyhä-reitin varrelta.
Kapteeni lupaa omalta osaltaan arpoa joukkueen kesken muutaman yllätyspalkinnon, ilmoittelen niistä etukäteen. Mukaan mahtuu ensimmäiset 25, ota haaste vastaan ja kysy kaveri vaikka mukaan. Kivempihan kaksin on polkea ja kannustaa toista eteenpäin. Viime vuodelta, mulla on kokemus kun kaverin kanssa poljettiin omilla paikkakunnillamme ja kiritettiin toisiamme, kaveri voitti viime vuonna, mutta miten käy tänä vuonna? Minuun kilometrikisa viime kesänä vaikutti niin, että Tampereen päässä lounailla tuli käytyä useasti pyörällä. Samoin kaikki asiat mitä piti hoidella päiväsaikaan (lääkärissä käynti, koulutukseen meno, pankissa käynnit) hoitui näpsäkästi pyörällä ja samalla sai haukata kesken toimistopäivää raikasta ilmaa. Keho ja mieli siis sai molemmat hoitoa. Lisäksi Valkeakosken päässä selkeästi moneen paikkaan pääsee nopeammin mitä autolla, vaikka matka on lyhyt (2 km) muuttuu se kahteen suuntaan mentynä jo neljäksi kilometriksi! Ehdottomasti parempi kuin sohvalla löffäily.

Lisäksi suunnitelmaan voisi ottaa yhteispolkaisun, johon osallistuminen on ilman muuta vapaaehtoista! Pyhä-reitti Tampereella ja evästauko Rajasalmen sillalla kuullostaa suunnitelmalta :)


Rajasalmen sillan munkeroiset.

polkemisterkuin,
Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti