lauantai 17. marraskuuta 2012

Pikkujoulumekkoa metsästämässä

Tässä kohtaa vuotta alkaa tekemään tiukkaa tehdä ihmeitä pikkujoulumekkoa silmällä pitäen. Nyt kannattaa kuitenkin koittaa se viime vuotinen mekko ja jos se ei mahdu, niin sit ei kun kaupoille. Toki kaupoille kannattaa suunnata jos haluaa vaihtelua juhlavaatetukseen. Itse mahduin kyllä mekkoon vieläkin (jee!), mutta totesin, että mekko on nyt nähnyt niin monet juhlat että jotain vaihtelua pitää saada aikaiseksi. Näinpä käväsin pyörähtämässä suosikki liikkeessäni InStockissa uudistetussa Koskikeskuksessa. InStockista löytyy moneen lähtöön, eri hintaisia ja eri mallisia juhlapukuja. Olen löytänyt lukuisat gaalaillallispuvut täältä ja saanut aina erinomaista palvelua. Liikkeessä on myös ns. korjauspalvelu, eli mekon lyhennykset, olkaimien teot, kavennukset yms. on mahdollista ostaa puvun mukana. Itsellä kun on myös Ateliér-ompelijan ammatti takataskussa, olen todennut että pienet rustaukset ehdin, osaan ja jaksan väkertää itse.

Kävin ensin katsomassa yleissilmäyksen muistakin putiikeista, mutta palasin - kuten totuttua - tuttuun liikkeeseen. Kahden mekon sovitus ja voílá - pikkujoulumekko ostettuna! Turvallisuuden vuoksi, ompelen siihen vielä olkaimet kiinni, sen jälkeen minä ja mekko ollaan valmiit baanalle. Pari seikkaa on syytä muistaa ottaa huomioon juhlapukua ostaessa, jo ostamaan lähtiessä laita päälle ne alusvaatteet, joita kuvittelet pitäväsi juhlamekon kanssa. Juhlapukeutuminen lähtee todellakin alusvaatteista! Nykyisillä litistävillä, kohottavilla ja muokkaavilla alusvaatteilla saadaan ihmeitä aikaiseksi myös siinä kehossa mikä ei ehtinyt muokkaantua ruokavalion ja liikunnan avulla vielä tähän pikkujoulumekkoon. Ja sanokoot kuka tahansa mitä tahansa, niin liivien ei kuulu näkyä juhlamekon olkaimienkaan kohdalla... Jos olet hankkimassa nilkkamittaista juhlapukua ota mukaasi myös ne kengät minkä kanssa mekko aiot pitää, näin selviää jo sovitusvaiheessa pitääkö pukua lyhentää/päästää hieman pidemmäksi (jos mahdollista) ettei juhlapäivänä tule yllätyksiä. Tämä ohje on myös miehille! Tarkistetaan ne housujen puntit ettei puntit laahaa maassa tai ole nilkkamittaiset.

Ne ketkä on aloittanut valmistelun tähän pikkujoulukauteen jo kesällä tai alkusyksystä ovat jo kenties saaneet haluamiaan muutoksia vartaloon. Jos kuitenkin tuntuu siltä että omilla avuilla meinaa taidot loppua, ota ihmeessä yhteyttä vaikka minuun, olen lisenssoitu kuntosalivalmentaja ja pystyn auttamaan sinua taatusti. Eikä tässä pitkää aikaa mene, kun otan harjoitusasiakkaan ja lähden tekemään harjoitusnäyttöäni Personal Trainer -koulutuksessani ja sitten se onkin siinä - tavoite mihin on tähdätty kohta puolen vuoden ajan.

Kunnossa kaiken ikää on tietysti meidän kaikkien tavoite, nyky-yhteiskunnassa vaan halutaan heti mulle kaikki tänne ja nyt -mentaliteetilla ja sen vuoksi moni päätyy pikadietteihin tai -laihdutuksiin tavoitteena näyttää bikineissä tai pikkujoulumekossa paremmalta. Se on toki ensimmäinen askel, minä haluan auttaa muuttamaan elämää kokonaisvaltaisesti niissä tavoitteissa mitkä sopii asiakkaalle, mutta uskon silti, että jokainen meistä haluaa voida hyvin läpi vuoden, läpi eri ikäkausien ja se kannattaa ottaa pitkän tähtäimen tavoitteeksi!

pikkujouluterveisin,
Katja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti