keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet vai vanhat kujeet?

Nyt se sitten on - uusi vuosi ja uudet elämäntavat...vai onko? Itse olen nykyistä elämäntapaa noudattanut jo useamman vuoden, nyt vaan se seuraava etappi on pitää ruokavalio kuosissa, liikuntapuoli on jo mallillaan. Tällä esimerkillä haluan kannustaa muitakin sillä että pelkällä liikunnalla harvoin pystyy pudottamaan painoaan, ainakaan kovin merkittävästi. Vartalon muotoihin toki liikunta vaikuttaa, mutta ruokavalion muutoksella pääset parempiin tuloksiin.

Itsellä on vierähtänyt taas muutama tunti oman firman nimen pyörittämisen kanssa, kaupparekisteriin pitäisi ilmoittaa ja odottaa meneekö se läpi, sitä ennen varmistaa että domain olisi myös vapaana että saadaan nettisivut loogiseen paikkaan. Samalla pohtia sitä kirjanpitäjää sekä miettiä jo mahdollista logoa tuleviin käyntikortteihin. Niin se aika vaan vierähtää että kohta ollaan jo maaliskuussa ja silloin viimeistään olisi tarkoitus ottaa asiakkaita vastaan rajoitettu määrä tosin, koska haluan palvelun olevan ensiluokkaista heti alkuhetkistä lähtien. Nyt olen juuri solmimassa harjoitusasiakkuutta kahden asiakkaan kanssa, näistä taisinkin mainita aikaisemmin. On jännä lähteä rakentamaan toiselle kunto- sekä ruoka-ohjelmaa. Toisen kanssa alkuhaastattelu on jo pidetty, toinen odottaa vielä vuoroaan, se on selvää että motivaatio on molemmilla huipussaan. Ilo päästä työskentelemään tällaisten asiakkaiden kanssa.

Omaa loppuvuotta sekä tämän vuoden alkua on kuvannut parhaiten kanava-kortti, siellä ollaan huhkittu nyt viimeksi tänään FitBallissa. Viime vuoden puolella kokeiluun pääsivät myös venyttelypuolituntinen sekä aivan huikean ihana lattari-tunti. On ollut mukavaa olla vähän sillä korvalla mukana että miten tekisin itse jos olisin ohjaamassa tätä tuntia - mitä tässä tunnissa on hyvää, toimisinko toisin jonkun toisen kohdalla ja jos niin miksi. Tietenkään en ole arvostellut toisia ohjaajia, vaan olen ottanut lähinnä itselleni kokemukseksi ja ajatukseksi miten itse toimisin. Tosin lattari-tunnista oli ihan pakko antaa palautetta koska se oli niin loistava! Tunnin ohjaaja oli semmonen ilopilleri, luonnollisella tavalla että hymyssä suin vedettiin koko tunti, vaikka pohkeet oli ihan jökissä 3-4 biisin jiven jälkeen (ne ei muuten oo palautuneet vieläkään, pitäisi siis venytellä vielä enemmän).

Uuden vuoden aattona kävin ostamassa vihdoin ne kauan kaivatut ja himoitut luistelusukset Intersportista. Ja tietysti heti tuli tämmönen keli että pitää kasvattaa vielä luonnetta ennen kun pääsee ladulle niitten kanssa :) Mä lupaan tehdä lyhyen postauksen ostotapahtumasta itsestään, ainahan siitä sen verran jää kerrottavaa.

Uuden vuoden päivänä olikin poikkeuksellisesti vuorossa puusouvia, eli kanniskeltiin puita autotallin puolelta talon sisälle puuvarastoon kun oli päässyt puuvarasto hetkellisesti väheneen. Voin kertoa että se jos mikä on mahtavaa reeniä takareisille. Kyykkäily siellä ala-asennossa laittaa takareidet töihin ja ne on niin kireenä taas... mulle kenelle takareidet vielä kiristyy muutenkin herkästi istumatyön vuoksi niin voi voi... Noh, huomiselle on varattu joogatunnille paikka, joten toivon todella että teemme siellä pitkään alaspäin katsovaa koiraa. Linkkasin tuon liikkeen teille jos ei ole tuttu ja suosittelen lämpimästi tämän tekemistä.

Pari päivää vielä ennen mun synttäreitä, oon miettinyt pitkästä aikaa jopa pitäväni kestit :) Jos ei muuta niin kokoontua ystävien kanssa ulkoileen... beware!

Liikunnallista ja terveellistä kuluvaa vuotta kaikille! Jos haluat tehdä muutoksen, ota yhteyttä, mietitään yhdessä mikä sopisi sinulle parhaiten.

ulkoilu-uudenvuosi-synttäriodotus terveisin,
Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti