tiistai 14. toukokuuta 2013

Jännittäviä uutisia erityisesti rintojen hyvinvoinnista kiinnostuneille

Nyt on pakko paljastaa, vaikkei ole vielä mitä paljastaa. Jokatapauksessa, olkaahan kuulolla, saan ensi viikolla kokeiltavakseni Lumingerien Panache-urheiluliivit ja lupaan raportoida niiden toimivuudesta täällä blogissa.
Panache Sport-urheiluliivit

"Jokaisen naisen tulisi käyttää urheiluliivejä liikkuessaan, myös pienirintaisten, mutta erityisen tärkeää se on isorintaisille. Pidä huolta rinnoistasi ja valitsemalla sinulle ja liikuntalajiisi sopivat urheiluliivit. Oikeankokoiset urheilurintaliivit tuovat liikkumiseen iloa, kun rintoihin ei satu ja rinnat eivät hölsky liikkeessä.

Panache Sport-urheilurintaliivit vähentävät liikettä jopa 83%, joten voit liikkua, kuten haluat. Suosittelemme käyttämään aina urheillessa kunnollisia, parhaan mahdollisen tuen antavia urheilurintaliivejä." Näin kerrotaan Lumingerien verkkosivuilla.

Vaikka äkkiseltään tuntuisi, että jaa, naisten hommia niin suosittelen kuitenkin kertomaan tästä mahdollisuudesta myös naispuoliselle ystävällsesi, uskon, että hän on kiinnostunut. Nämä ihanuudet on tarkoitettu naisille, keiden kuppikoko on D:n ja H:n välillä. Kuulinko huokauksen? Suurimman osan suomalaisnaisisista koko on B85 ja lähestulkoon 85 %:sesti (liivikauppiaan tuntuma) koko on väärä. Lumingerien sivuilla on kokolaskuri, jossa otat itse itseltäsi mitat ja tilaat sitä myötä oikean koon. Kun liivit saapuvat, hyödynnä virtuaalista sovittajaa tarvittaessa varmistaaksesi että liivit ovat sopivan kokoiset. Jos liivit eivät jostain syystä ole oikean kokoiset tai eivät istu, ne voi palauttaa ilmaiseksi asiakaspalautuksena 14 vrk kuluessa käyttämättöminä.

Lumingerie ei ole ainoastaan naisille, se on myös miehille, käykääpä tsekkaamassa villit alusasusteet miehille sieltä miesten puolelta.

Jännittävän odottavin terveisin,
Katja

EDIT: muutama tarkennus mikä on omaa puhetta ja mikä kopioitua Lumingerien verkkosivuilta. Lisäksi lisätty tietoa palautuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti