sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Lumingerien Panachet testissä

Viikko sitten sain Lumingerien Panache Sport-liivit testattavaksi. Viikko on mennyt siivillä ja Panachet on päässeet testiin kahvakuulan, puutarhahommien, pyöräilyn ja frisbeegolffin parissa. Kuten Lumingerien sivuillakin lukee, kannattaa Panache Sport-liivistä ottaa yhtä kuppikokoa pienempi liivi, allekirjoitan tämän. Lukuisista pyynnöistä johtuen, en ottanut itsestäni kuvaa, enkä postaa sitä tähän. Käytetään tässä ainoastaan Lumingerien mallin kuvaa...
Panache Sport mustana.


Panache on muotoilultaan erilainen mitä aiemmat urheiluliivini ovat olleet. Sen vuoksi olin alkuun jännittynyt, että miten hyppiessä liivit toimii. Turhaan jännitin, pyöräillessä töyssystä tietä mustelmia ei tullut leukaan ;) Samoin frisbeegolf-radalla otin juoksuaskelia ja tuntui varsin tukevalta myös juoksiessa/pomppiessa. Kokeiltuani liiviä, ymmärrän Panachen lupauksen vähentää 80% rintojen liikettä urheillessa. Panachen etuus löytyy kaarituetuista kupista joka pitää rinnat erillään ja näin ollen myös vähentää hikoilua. Kahvakuulaillessa hiki siirtyi iholta pois eikä jäänyt hikistä tunnelmaa. Puutarhassa kitkiessä ei tarvinnut korjailla olkaimia eikä myöskään rinnat karanneet pois kupeista vaikka asento oli kokolailla pää alaspäin oleva. Leveät ja pehmeät olkaimet takaa sen, että hartioihin ei jää ikäviä hiertymiä. Tällä hetkellä Panache sporttia on olemassa mustana, valkoisena ja harmaana ja tietysti samaan väriin sopivat alushousut. Yhtenä lisäsyynä tämän liivin tilaukseen on se, että olkaimet saa laitettua myös sopivaksi painijanselkä-toppeihin. Näin ei näy liivien olkaimet treenitopin ulkopuolella.
Racerback hakasen ansiosta liivejä voi käyttää erilaisten toppien kanssa.


Suosittelen varauksettomasti Panachen liivejä isopovisille naisille. Oma kokeiluni alkoi urheiluliiveistä, mutta katalogissa näkyi niin paljon ihania ns. tavallisia liivejä, että saan tilata myös sieltä kokeiluun ;) Toimitus on muuten älyttömän nopea, ei tainnut kulua kuin päivä-kaksi kun paketti oli jo postissa, tämä tietysti riippuu maksutavasta ja osittain postistakin. Näppärä ilmoitus tekstiviestillä paketin saapumisesta ja seurantakoodi löytyy puhelimesta kun pakettia noutaa.

Panache Sport harmaana.


Liiviterveisin,
Katja6 kommenttia:

 1. hyvän näköiset! osaatko suositella pienipoviselle tukevia mutta silti kohottavia/korostavia urheiluliivejä..? Ikävä kun yleensä ne latistaa niin ettei oo rintoja ollenkaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, niin on! Mun tarvii varmistaa tuota Lumingerielta kun noissa liiveissä luki kuitenkin B-> että mitä se sitten tarkoittaakaan. Mutta tutkitaan ja palataan kun tiedän enemmän.

   Poista
  2. Panache Sporttia on saatavana B-kupista alkaen, mutta Lumingeriessa on tarjolla vain koot D-kupista ylöspäin. :)

   Poista
  3. Kiitos Kupista asiaa vahvistuksesta, näin epäilinkin :)

   Poista
 2. Testasitko, kuinka sykevyön saa liivien kanssa istumaan? Joskus kaarituet vääntää sykevyön ihan mihin sattuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina, juu testasin! Ja mulla pelitti ihan loistavasti, ei moitteen sijaa :)

   Poista