torstai 14. helmikuuta 2013

Viikonlopun ja alkuviikon tunnelmia

Iloista ja energian täytteistä ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille.

Laakereilla ei olla ehditty lepäämään, blogiakaan en ole ehtinyt päivittään, mutta nyt tulee päivitystä viime viikon ajalta. Pe-La kului lähiopiskelujaksolla aiheena psykologinen valmennus sekä tuotteistaminen. Tuhansia ajatuksia vilistämässä ristiin rastiin pään sisällä! Itselle on älyttömän tärkeää eettisyys, haluan markkinoida omia palveluksiani nimenomaa mahdollisimman eettisesti kestävästi ja ehkä se on se isoin asia mikä minulla tuotteistamisessa laittaa vastaan. Tuotteistamisessa sinällään ei ole vikaa, se on järkevää ja hyvinkin suotavaa, mutta itse omalla kohdallani tulen pitämään kiinni siitä että minun tuotteeni tulee olemaan myös eettisesti kestävä. Pitääkin tutkia, onkohan siihen olemassa joku standardi - jos, niin lähden ilman muuta mukaan :)

Sunnuntaina kävimme isännän kanssa ostamassa meille paljon toivotut retkiluistimet Hiking Travelilta. Vaikka keli ei ollut kummonen sunnuntaina, niin vaan käytiin luistelemassa Nässyllä Siilinkarille ja takaisin. Ymmärrän ylläpidon tuskan, mutta olisi niin makeeta jos rata jatkuisi aina Kauppiin asti. Saas nähdä mikä on ensi vuonna suunnitelma, Bikini Bar kuulemma on myyty jollekkin toiselle ja on mahdollista että Hiking Travelin toimintapaikka siirtyy, mutta minne, sitä ei vielä ole varmuutta. Jotenkin kun tuli ensin kokeiltua super-pitkää rataa niin 8 km luistelu tuntuu vähän lyhyeltä. Tokihan senkin voi mennä useaan kertaan, mutta jos on paljon väkeä radalla niin on kivempi luistella vaan kertaalleen. Joka tapauksessa, nyt meillä on silmät auki kaikkialle, missä on retkiluistelurata, sinne me mennään. Tällä hetkellä kiikarissa on Näsijärvi, Vesilahti, Saarikylät, Kirkkonummi, Lappeenranta ja Rantasalmi. Saas nähdä ehditäänkö tänä talvena kaikissa noissa pistäytyä. Sellaisen huomion olen Nässyllä tehnyt, että kaikki eivät ymmärrä noudattaa sääntöjä. Eli ystävällisenä pyyntönä myös omasta puolestani haluan esittää että radalla EI saa kävellä! Ei edes siellä reunassa. Rata on tarkoitettu luistelua varten ja jos haluat kävellä, kävele se sille osoitetulla paikalla tai kävelyteillä tai missä tahansa muualla, mutta ei radalla. Harkitse tarkoin haluatko vetää radalla pulkassa ketään, lähinnä turvallisuussyistä voi olla oman mielenrauhan kannalta parempi että ei vedä.

Maanantaina olikin oma kuulakolmevarttinen vuorossa sekä venyttelypuolituntinen. Olen pitänyt nyt alkuvuoden niin että ohjelma pysyy samana kahden viikon ajan. Toistaiseksi myös musiikki on ollut samaa. Edelliset kaksiviikkoa on kuulailtu Kotiteollisuuden Sotakoira-levyn tahtiin tai ei siis oikeasti tahtiin vaan sen mukaan! Tahdinhan valitsee kuulailija itse, oman kunnon ja tunnon mukaisesti, gym boss määrää ajan. Musiikkipuoli onkin mielenkiintoinen tunnilla, yksi tykkää tästä ja toinen tosta. Joillekkin musa on liian hiljaisella ja toiselle se huutaa. Kultaisen keskitien löytäminen onkin mielenkiintoinen haaste, onneksi siitäkin selvitään yhteispelillä. On ollut ilo huomata itsestäni että oletettavasti jännitys on karissut nyt pois niin, että enää ääni ei katoa tunnin aikana. Mikrofonia en ole vielä(kään) uskaltanut kokeilla, ehkä joku kerta...

Venyttelyssä otin käyttöön minun uuden uutukaiset ChiBallit. Ne on aivan täydelliset ja tykkään niistä älyttömästi. Siksi olin valtavan iloinen kun jumpparit ottivat ennakkoluulottomasti pallot vastaan ja kokeilivat niitä muutamassa venyttelyliikkeessä mukana. Palaute oli myös hyvää ja sain itse siitä mielettömästi virtaa. Ensi viikolla pallot tulee olemaan mukana edelleen, sen lisäksi pääsen ohjaamaan tuntia KunnonLeideille ja siellä tulemme käyttämään myöskin palloja. Olen aivan täpinöissäni - ohjelma on piirtynyt päässäni, mutta ei vielä paperille asti. ChiBall on siis ilmalla täytettävä kuminen pallo, halkaisijaltaan n. 15-18 senttinen. Minun tilaamissani ChiBalleissa on aromaterapeuttinen öljy pinnassa, sen lisäksi pallot ovat eri värisiä, joten myös väriterapiaa tulee hoidettua samalla. Pallon kun laittaa lapaluiden väliin ja makaa vaan rentona pallon päällä niin kyllä tuntuu hyvälle, suosittelen. Itse olen käyttänyt ChiBalleja pilateksessa useamman vuoden ajan ja harkitsen vakaasti ohjaajakoulutukseen lähtemistä... kun vaan saisin ajan riittämään jotenkin.

kuntoiluterveisin,
Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti